facebook_pixel
Mass Effect: Andromeda är det största Bioware gjort

Mass Effect: Andromeda är det största Bioware gjort

Mass Effect: Andromeda-hypen vägrar ebba ut och Bioware gör sitt bästa för att hålla igång vågen. Enligt producenten Mike Gamble är Andromeda det största spel Bioware har gjort – och då snackar vi om studion som ligger bakom Baldur’s GateDragon Age: Origins och, förstås, Mass Effect-trilogin.

– Större än så här har vi aldrig gjort, vad gäller faktiskt innehåll. Trots att vi har många olika platser att resa till vill vi att du, närhelst du besöker dem, minns dem, berättar Gamble för Game Informer.

Härnäst väntar vi oss att se mer av Andromeda under Game Awards (kanske till och med ett releasedatum?). Sedan N7-dagen och den nya trailern har nyheterna emellertid stått som spön i backen: nya aliens, färre laddningstider, mer om bakgrunden. Någon nystart på en trilogi är det dock inte.

Bara jag som lite cyniskt tror att “det största vi någonsin gjorts” kommer följas av “därför måste vi försena det”? Vi får väl se. Första kvartalet är alltjämt den släppram Bioware ger oss.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar