facebook_pixel
Lego Worlds lämnar early access i februari

Lego Worlds lämnar early access i februari

“Minecraft är den nya generationens Lego-låda” är sannolikt något av det minst kontroversiella man någonsin kan säga. Barn och vuxna världen har låtit kreativiteten flöda med hjäp av Markus Perssons verktyg på ett sätt som tidigare bara var Lego-intresserade förunnat.

Minecraft släpptes redan 2011, men det tog ändå till mitten av fjolåret inne Lego kunde svara, när Lego Worlds lanserades som early access på Steam. Spelet har för närvarande ett “väldigt positivt” omdöme, så jag antar att Traveller’s Tales verkligen tog tid på sig för att komma fram till exakt vad de ville göra och hur de skulle göra det.

Nu har de dock utannonserat att spelet kommer lämna early access någon gång i februari, och därmed bli “klart”. Någon exakt dag vet vi inte, men eftersom trailern nedan utannonserar att spelet också släpps till konsol den 24 februari så gissar vi på det exakta datumet.

LEGO Worlds Console Announce Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games and The LEGO® Group announces that LEGO® Worlds, a galaxy of imaginative worlds made entirely of digital LEGO® bricks where players can explore, discover and create together, will commercially launch on February 21, 2017 for PlayStation®4 computer entertainment system, Xbox One and STEAM™.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar