facebook_pixel
Lego City Undercover kommer till Steam

Lego City Undercover kommer till Steam

Det är väldigt lätt att vara överdrivet cynisk när det kommer till Lego-spelen. Jag borde veta, jag recenserade ett av dem i somras, och hade väldigt svårt att verkligen bry mig om något av det som hände på skärmen överhuvudtaget (trots att jag gillade luft- och rymdstriderna).

Jag har dock varit nyfiken på det komiska sandlådespelet Lego City Undercover ända sedan det släpptes till Wii U våren 2013. Inte tillräckligt nyfiken för att faktiskt köpa det, märk väl (jag äger faktiskt en Wii U), men nu kommer jag – och alla andra – få en ny chans.

Via Twitter har Warner Bros meddelat att Lego City Undercover kommer till Steam någon gång nästa vår (och även till Nintendos nya konsol Switch, märkligt nog). Ingen ytterligare information ges, men vi hoppas på en vettig prislapp som faktiskt reflekterar att det i grund och botten rör sig om ett flera år gammalt spel.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar