facebook_pixel
League of Legends får ännu en hjälte

League of Legends får ännu en hjälte

Det är måhända ingen större nyhet att Riot Games kontinuerligt lägger till nya hjältar i League of Legends, men senaste tillskottet är en rätt skön figur med knivar som ben. Camille, heter hon och presenteras i serieform på utvecklarnas hemsida. Karaktären ser ut som en cyborg eller android av något slag, och hon tycks vara något slags lönnmördare eller något i den stilen, men vi vet inte mycket mer än vad som avslöjas i presentationen. När karaktären kan tänkas dyka upp vet vi inte heller, men det lär inte dröja allt för länge innan mer info dyker upp.

För de som samlar LoL-hjältar som Pokémons är det säkert trevliga nyheter, om inte annat.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar