facebook_pixel
Krig! Första Hearts of Iron IV-expansionen bekräftad

Krig! Första Hearts of Iron IV-expansionen bekräftad

Hearts of Iron IV (recension) släpptes i somras och det var förstås en fråga “om” snarare än “när” den första expansionen skulle släppas. När vet vi inte men enligt Paradox kommer Together For Victory släppas “snart”.

Expansionen är enligt studion deras första steg mot att berätta historien om varje nation som var involverad i andra världskriget. Ett nobelt mål. Together For War kretsar kring samväldet; det brittiska imperiet, Australien, Kanada, Nya Zeeland, Sydafrika och Brittiska Indien. Till nyheterna hör ett nytt system för självständighet med olika grader av beroende. Nya bonusar och förbättringar till länderna kommer via “continuous nations focus”.

Trailern under är abstrakt men sätter förhoppnings känslan för expansionen. Liksom dessa ord från Paradox:

“When the fires of war erupt and your nation is under siege from the greatest war machine the world has ever seen, it is good to know that you are standing shoulder to shoulder with your brothers and sisters around the world. Together for Victory, the first expansion for Paradox Development Studio’s World War II game Hearts of Iron 4, shines a bright light on the British dominions and colonies that rallied around the flag in England’s darkest hour.”

Hearts of Iron IV – Together For Victory, Mood Trailer

Read more here: http://pdxint.at/2fd1VNJ When the fires of war erupt and your nation is under siege from the greatest war machine the world has ever seen, it is good to know that you are standing shoulder to shoulder with your brothers and sisters around the world.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar