facebook_pixel
Gone Home är gratis hela helgen

Gone Home är gratis hela helgen

Om man är lagd åt underdrifter skulle man just nu kunna beskriva klimatet i USA som “rörigt”. Som svar på de oroligheter som blossat upp i vågorna efter landets presidentval har Fullbright, utvecklarna bakom succéspelet Gone Home, valt att göra det gratis att ladda ner under hela helgen från itch.io.

Steve Gaynor, som utannonserade nyheten på sin Twitter, säger också att alla pengar som spelet drar in under perioden kommer att gå till Lambda Legal, en organisation som kämpar för HBTQ-människors rättigheter. Om du aldrig tog chansen att spela Gone Home har tiden alltså aldrig varit mer passande än nu.

Steve Gaynor on Twitter

For people that need something about hope and love right now: We’ve made @GoneHomeGame free this weekend on @itchio. https://t.co/F7RCOZAj5Y

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar