facebook_pixel
Game of Thrones-trailern i Skyrim-motorn

Game of Thrones-trailern i Skyrim-motorn

Om du inte bott under en näve grus de senaste fem åren har du förmodligen hört talas om en liten tv-serie kallad Game of Thrones. Den utspelas i en mörk och hård fantasy-värld med drakar, magi och långa kalla vintrar, så för oss spelare flyr tankarna med jämna mellanrum till The Elder Scrolls V: Skyrim när vi får se Jon Snow stå och huttra i kylan (det, eller så en vanlig torsdag i Norrland).

Det här är inte är inte den första korsbefruktningen av de båda varumärkena, och förmodligen inte heller den sista, men väl en av de allra mest imponerande. Youtubeanvändaren UpIsNotJump har använt över 260 Skyrim-moddar för att ta fram ett klipp som återskapar trailern för den allra första Game of Thrones-säsongen i imponerande detalj, inklusive den respektingivande järntronen och Littlefingers busiga uppsyn.

Liknande projekt för de övriga säsongerna kommer förmodligen följa i framtiden. Här är klippet, tillsammans med den ursprungliga trailern för de av er som vill jämföra dem i detalj.

Game of Thrones Season 1 Trailer Recreated in Skyrim

I have used Skyrim to recreate Game of Thrones at last. I am starting with the season 1 trailer but I will most likely do every Game of Thrones trailer as time goes on. This video features over 260 Skyrim mods so that every Game of Thrones asset from the Season 1 trailer looks just right.

Game of Thrones (2011-HBO TV Series) Season 1 – Official Trailer – HD

Game of Thrones Season 1 official Trailer join our community http://www.screenmetro.com

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar