facebook_pixel
Flipperspelsbord baserade på Bethesda-spel

Flipperspelsbord baserade på Bethesda-spel

Bethesda har haft ett hyfsat år. Doom, Skyrim Special Edition, Dishonored 2 och dlc-paketen till Fallout 4 har alla varit mer eller mindre framgångsrika, trots tekniska problem och kritiserade policys. Nu avrundar den amerikanska jätten dock året med en trevlig liten och otippad överraskning.

Zen Studios har utannonserat ett samarbete med Bethesda, som kommer resultera i flipperspelsbord baserade på Falllout, Doom och Skyrim (inget Dishonored?) i ett samlingspaket kallat The Bethesda Pinball Pack. Det är lite oklart exakt vilka spel som kommer få ta del av godsakerna (“släpps till våra olika flipperspelsplattformar” kan man ordagrant läsa i pressreleasen) men vi antar att Pinball FX 2 är ett av dem.

The Bethesda Pinball Pack släpps den 6 december. Här är en teaser och tre skärmskott.

Bethesda Pinball Teaser Trailer

Get ready for an unbelievable pinball experience with Bethesda Pinball, coming to Xbox, PSN, Steam, Mac and Windows 10 on December 6th, and mobile platforms December 8th from Zen Studios and Bethesda! Bethesda Pinball presents three exciting pinball tables based on Fallout, DOOM, and The Elder Scrolls V: Skyrim.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar