facebook_pixel
En joker i rockärmen – trailer från Batman Episode 4

En joker i rockärmen – trailer från Batman Episode 4

Telltales Batman började bra, fortsatte stabilt, men tredje avsnittet var en liten besvikelse. Erik Bergérus anmärkte på “överskott av plot twists” och slog fast att “ett motsägelsefullt linjärt berättande gör en slätstruken upplevelse”. Det fjärde, och nästa sista, avsnittet Guardian of Gotham släpps på tisdag och utlovar såväl Arkham Asylum som Telltales tolkning av Jokern.

Trailern hittar ni undertill, och har ni inte spelat tidigare delar är en fet spoilervarning på sin plats. Erik och många med honom kan också glädja sig åt att Telltale arbetar för att våra val ska betyda något:

Special note: Players will leave this episode in very different places depending on where they choose to go in the third act, and this will greatly affect their story rolling into the season finale as well.

‘BATMAN – The Telltale Series’ Episode 4: ‘Guardian of Gotham’ Trailer

Bringing an end to the chaos engulfing Gotham is no laughing matter… BATMAN – The Telltale Series Episode 4: ‘Guardian of Gotham’ is out November 22nd on PC, Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, PlayStation 3, and compatible iOS and Android devices.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar