facebook_pixel
En andra säsong av Hitman har bekräftats

En andra säsong av Hitman har bekräftats

hitman-two-column-01-ps4-eu-23oct15Ibland har man bara flyt. Knappt har vi hunnit publicera Emil Kraftlings recension av säsongsfinalen för Io Interactives pånyttfödda Hitman, innan vi nås av en bekräftelse för säsong 2. Typ, i alla fall, jag kan ju inte franska, så vi litar på NeoGAF.

Enligt den översätta informationen kommer säsong 2 inte bli ett helt nytt spel, utan snarare bygga vidare på säsong 1 genom att använda samma launcher och föra över upplåsta föremål till de nya episoderna. Io Interactive kommer också fortsätta släppa Elusive Targets och Escalation Missions till kartorna från säsong 1, även efter att säsong 2 inletts.

Slutligen får vi också reda på att tidigare städer/länder kan komma att bli aktuella för återbesök med nya uppdrag och platser. Den första säsongen kommer att släppas i en fysisk steelbook-utgåva under namnet Hitman: The Complete First Season den 31 januari med en prislapp på 60 euro.

Vi vet ännu inte när säsong 2 inleds, men vi gissar på någon gång mot våren.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar