facebook_pixel
“Dishonored 2 till pc är en teknisk röra”

“Dishonored 2 till pc är en teknisk röra”

Erik Bergérus hade en fantastisk upplevelse med Dishonored 2 och delade ut glimrande 93 %. Alla har emellertid inte haft samma tur och teknikexperterna på Digital Foundry kallar spelet för en “teknisk röra”och att det inte var någon vits med att “släppa spelet i det här skicket”. Mord och inga visor.

Man hävdar dessutom att spelet beter sig “anmärkningsvärt illa”. Det återstår alltså att se om en patch eller två räcker för att vända rätt på den här skutan.

Dock ska det tilläggas att konsolversionerna inte heller är perfekta. PS4 Pro, vilken är testets vinnare, sjunker mot 20 fps när många fiender är på skärmen vilket enligt testaren förstås “inte är acceptabelt”.

Dishonored 2: PS4/Pro/Xbox One/PC Graphics Comparison + Analysis

Dave stacks up three console versions of Dishonored 2 – plus the highly underwhelming PC build, which still can’t hold 1080p60 on a Titan X Pascal, despite the arrival of a new patch. Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar