facebook_pixel
Den nya The Division-expansionen är ute nu

Den nya The Division-expansionen är ute nu

Redan under E3-mässan i somras avtäcktes The Division-expansionen Survival. Det var ett tag sedan. Istället för att släppa det nya dlc:t som beräknat valde Massive och Ubisoft att laga grundspelet, och den efterlängtade version 1.4 släpptes slutligen i slutet av oktober.

Nu, ungefär en månad senare, är det äntligen dags för Survival. Den största nyheten är överlevnadsläget som släpper loss 24 spelare i en snöig variant av spelets karta, dock helt utan höglevel-utrustning. Målet är att ta sig till kartans mitt, Dark Zone, och läget stöder både PvE och PvP. Omgångarna beräknas bli upp till två timmar långa, så det är förmodligen bäst om du bokar upp hela kvällen innan du sätter igång.

Survival släpps idag, den 22 november, och kostar 15 euro på Uplay. Den tredje och sista planerade expansion Last Stand släpps någon gång i början av nästa år. Här är lanseringstrailern.

Tom Clancy’s The Division – Expansion 2 – Survival Launch Trailer

Expansion II: Survival is available on November 22nd for Xbox One and PC, and December 20th for PS4. During the devastating pandemic that followed Black Friday, rumors of a cure begin to circulate as a snowstorm approaches New York.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar