facebook_pixel
Datum för tredje säsongen av The Walking Dead!

Datum för tredje säsongen av The Walking Dead!

Tidigt i höstas avslöjade vi att tredje säsongen av The Walking Dead släpps i november. Nu får vi korrigera det en aning, ty nu står det klart att premiären går av stapeln lagom till julafton. Den 20 december startar A New Frontier, en undertitel som vittnar om nystart. En sak kan vi dock vara säkra på – Clementine är tillbaka.

Den nya säsongen äger rum fyra år efter den senaste vilket borde innebära att Clem är femton år. Exakt vad som väntar vet vi ännu inte men av Telltales pressutskick att döma låter det inte som guld och gröna skogar:

When family is all you have left … how far will you go to protect it? Four years after society was ripped apart by undead hands, pockets of civilization emerge from the chaos. But at what cost? Can the living be trusted on this new frontier? As Javier, a young man determined to find the family taken from him, you meet a young girl who has experienced her own unimaginable loss. Her name is Clementine, and your fates are bound together.

Det nya ansiktet Javier kommer bit för bit ta reda på vem Clementine är och vad hon har blivit. Vi hoppas att detta innebär en återgång till Telltales bästa form för, utöver Tales from the Borderlands, har Telltale enligt mig inte levererat en rakt igenom fantastisk säsong sedan andra omgången The Walking Dead.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar