facebook_pixel
World of Warcraft har fått en ny uppdatering

World of Warcraft har fått en ny uppdatering

Förra måndagen skrev vi om version 7.1, den första stora uppdateringen till World of Warcraft sedan lanseringen av den sjätte och nyaste expansionen Legion. Uppdateringen är ute nu och kallas för Return to Karazhan – de mest iögonfallande nyheterna är en återkomst till grottan med samma namn för fem spelare, och den nya raiden Trial of Valor med tre bossar.

Blizzard bjuder även på ett gäng nya quests i Broken Isles som låses upp varje vecka över de nio kommande, och till slut leder till Nightholds ingång, en helt ny raid som ännu inte har implementerats i spelet. Version 1.7 innehåller även en del stora uppdateringen för PvP, och den kompletta listan över förändringar kan hittas på spelets hemsida.

Här är trailern för Return to Karazhan.

Patch 7.1: Return to Karazhan Preview

Patch 7.1: Return to Karazhan will open the way to new opportunities for players to venture further into the ongoing stories within Legion and face new and exciting challenges. http://WorldofWarcraft.com Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=WorldofWarcraft

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar