facebook_pixel
Vinn World of Warcraft: Legion och Warcraft-filmen!

Vinn World of Warcraft: Legion och Warcraft-filmen!

SidbildDet är ett stort år för WarcraftWorld of Warcraft: Legion har injicerat ny energi i den tolv år – men samtidigt ändlösa – onlinevärlden och tidigare i år gick filmen Warcraft: The Beginning upp på biograferna. Samma film släpptes alldeles nyss på DVD och blu-ray, vilket förstås ska firas ordentligt. Närmare bestämt: med en fet tävling!

Förstapristagaren får filmen, grundspelet World of Warcraft och alla tidigare expansioner samt Collector’s Edition av Legion. Utöver spelet inkluderas en stor box som ingen WoW-spelares hylla bör vara utan, med musmatta, artbook, bakom kulisserna-film, soundtrack. Dessutom ingår nedladdningsbart material, däribland Illidari Felstalker-mounten. Andra- och tredjepristagarna går inte lottlösa utan får filmen Warcraft hemskickad.

“Så hur tävlar jag?” Kul att du frågar! Allt du behöver göra är att gnugga geniknölarna, svara rätt på frågorna undertill och skicka svaren till [email protected] senast onsdagen den 19 oktober. Lycka till! For the horde! Lok’tar ogar!

1. Vi gav Legion skyhöga 90 %, men vilken WoW-expansion har fått lägst betyg i Svenska PC Gamer?

  1. Burning Legion
  2. Mists of Pandaria
  3. Warlords of Draenor

2. Warcraft: The Beginning hade en lysande start på biograferna i Sverige, vilket vi inte var sena med att skriva om. Hur många såg filmen under den första veckan?

  1. 64 000
  2. 74 000
  3. 84 000

3. I somras rapporterade vi om en ambitiös mod som ämnar göra vad World of Warcraft gjorde för Warcraft – men med en annan Blizzardvärld som grund. Vilket är moddens ursprungliga namn?

  1. World of Diablo
  2. World of Starcraft
  3. World of Titan

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar