facebook_pixel
The Escapists 2 har avslöjats

The Escapists 2 har avslöjats

TheEscapists2Twitchcon 2016 anordnades under helgen i San Diego, Kalifornien. I fredags skrev vi om Amazons nya esportsatsning Breakaway, samt tredjepersonsskjutaren Crucible och den öppna onlinesandlådan New World. Premiumtjänsten Twitch Prime avlöjades också.

Dessa nyheter var inte tillräckliga, tyckte Team 17 och Mouldy Toof. För de har avslöjat The Escapists 2, uppföljaren till fängelsesimulationen The Escapists från 2015.

Bland nyheterna hittar vi en rad olika multiplayerlägen (lokalt och onlne, co-op och tävlingsinriktat), ett nytt stridssystem (lock on-funktion, blockeringar, starka och svaga attacker), nya flyktmöjligheter (knyt ihop lakan!) , nya tillverkningsbara föremål (bland annat en taser), utökade aktiviteter (man kan vara med i ett band!), en ny grafisk stil samt större möjligheter att skräddarsy sin karaktär, inklusive kön.

The Escapists 2 tar allt spelarna älskade med föregångaren och adderar nya tillägg och features, sade Chris Davis, Mouldy Toofs grundare, i ett pressmeddelande.

– En av de nyheter jag ser fram emot allra mest är co-op för upp till fyra spelare, fortsatte Team 17:s Debbie Bestwick. Vårt otroliga community har efterfrågat multiplayer, så det är något vi är väldigt uppspelta över att kunna förverkliga fullt i uppföljaren, både lokalt och online.

The Escapists 2 släpps någon gång under 2017. Här är den första trailern.

The Escapists 2 Reveal Trailer

Follow The Escapists 2 on Twitter: https://twitter.com/Escapists_Game Gather your escape team, The Escapists 2 is coming to Xbox One, PlayStation® 4 computer entertainment system and Steam in 2017. * Multiplayer – In a first for the series, The Escapists 2 offers drop-in/drop-out play offering both split screen and online play for up to four players in both co-op and versus modes!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar