facebook_pixel
The Division har fått ny uppdatering

The Division har fått ny uppdatering

division2Det har varit rätt intressant att följa The Division under året. Planerade expansioner har skjutits upp för att Massive ska kunna koncentrera sig på att laga grundspelet, en allmän testserver har lanserats och ett gäng spelare flögs till Malmö för att hjälpa till med utvecklingen i form av studiegrupper.

Nu är version 1.4 äntligen här, och ni kan läsa mer ingående om alla förändringarna på spelets hemsida. Karaktärsbalansen är i fokus tillsammans med justeringar av utrustning, vapen och färdigheter, med andra ord har de flesta områden fått sig en ansiktslyftning.

– Som ni förstått vi det här laget innefattar version 1.4 många stora förändringar, sammanfattar Massive den massiva artikeln. Vid en första anblick kan det se ut som att vi bara höjer och sänker siffror tvärs över spelet, men tillsammans med ny fiendebalansering och time to kill-förändringarna som vi gått igenom tidigare, är vårt mål att du ska känna dig mer kraftfull. De gamla stora siffrorna kommer försvinna, men det innebär inte att att du inte kommer känna av en stadig kraftökning i fas med att du får bättre och bättre utrustning.

– Notera att de flesta av de här förändringarna är retroaktiva Du kommer inte kunna spara gamla kraftfulla vapen, deras stats kommer justeras direkt i inventoryn. Emedan vi förstår att detta kommer som en chock för vissa, är vi säkra på att den övergripande spelupplevelsen kommer bli mycket mer tillfredsställande och helt enkelt roligare efter de här förändringarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar