facebook_pixel
Spela Star Citizen gratis till november

Spela Star Citizen gratis till november

Resten av månaden kommer Cloud Imperium Games låta alla som vill att testa deras sanslöst ambitiösa (och omdiskuterade) rymdspel Star Citizen. Det du behöver göra är att skapa ett konto, om du inte redan har ett, och sedan använda följande promokod: FALL2016. Sedan ska det bara vara att ladda ner och spela, ända till 30 oktober i alla fall. För den som är nyfiken på om det faktiskt är roligt att spela, och vad som ens finns tillgängligt i spelet i det här läget, kan det vara ett tillfälle att testa.

Om ni faktiskt testat det vore det intressant att höra eventuella åsikter om det. Ni kan kolla in erbjudandet här.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar