facebook_pixel
Sonic Utopia är ett fanskapat Sonic du kan testa nu

Sonic Utopia är ett fanskapat Sonic du kan testa nu

SonicVem är jag? Var kommer världen ifrån? Och varför är Sega värdelösa på att göra bra Sonic the Hedgehog-spel? Gissningsvis heter det här fanskapde spelet Sonic Utopia just för att bra titlar med den blixtsnabbe, blå igelkotten i huvudrollen nu för tiden känns som rena rama utopin.

Sonic Utopia utvecklas av Mr Lange och är “ett experiment som inte bara försöker expandera Sonic-gameplay i 3d på ett intuitivt sätt, utan också försöker fånga det bästa hos Sonic och knyta samman säcken på ett enhetligt sätt”. Nyfiken? Japp, jag också. Ladda ner demon här. Eller här.

Plattformsäventyret är ännu i sin linda och något releasedatum finns ännu inte men visst vore det coolt om ett fan lyckades göra något som Sega inte gjort på länge: nämligen ett bra Sonic-spel.

Sonic Utopia Reveal Trailer

Sonic Utopia is an experiment that not only tries to expand on Sonic gameplay in an intuitive way in 3D, but also aims to capture the best of Sonic’s style and tie it together in a cohesive experience. Nearly everything in this demo, from art to sound to the gameplay engine, was made from scratch.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar