facebook_pixel
Phil Spencer beklagar sig över elaka spelkritiker

Phil Spencer beklagar sig över elaka spelkritiker

Xbox-chefen Phil Spencer irriterar sig på kritiker som inte ger hans spel höga betyg. Reaktionerna på Xbox- och Windows 10-spelen Recore (recension) och Forza Horizon 3 (recension) har fått honom att reagera surt, nämligen. I en intervju med Gamespot säger han att han kan stå ut med betygen till Recore, även om folk varit lite väl hårda överlag. Han härsknar dock till när han talar om Forza Horizon 3, som han anser absolut inte bör få under sju av tio i betyg.

Den här synen på spel som objektivt kvalitativa är inget nytt, men det blir extra fånigt när Spencer beklagar sig över ett spel som har 86 av 100 på Metacritic för pc-versionen (över 90 för Xbox one-versionen) som ju trots allt har sina tekniska problem.

Med andra ord – surt, sa räven.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar