facebook_pixel
Nu kan Mafia III spelas i 60 fps

Nu kan Mafia III spelas i 60 fps

"Nu går jag inte av för hackor!"
“Nu går jag inte av för hackor!”

En del började ana skumraskaffärer när 2K bekräftade att Mafia III skulle släppas samtidigt till såväl spelare som press. Dessa fick snart vatten på sin kvarn när det stod klart att Mafia III var låst till 30 futtiga bildrutor per sekund. En patch var dock redan på gång, för att dyrka upp det hackiga låset, och nu har den släppts.

Nu kan du spela Mafia III så som många alltid hade föreställt sig det: i 60 fps. Eller 30. Eller varför inte obegränsad fps? 2K ber oss dock att sitta ner i båten och se till att välja fps efter datorns kraft. Patch 1.01 ger oss också fler alternativ för remapping av tangentbordet. Haken är att den nollställer inställningarna så har du pillat med anpassningen måste du börja om från början.

En som är i full gång är vår Super-Benny som i skrivande stund härjar runt i New Bordeaux. Recension kommer så snart han har lagt staden för sina fötter. Förslagsvis till jazziga tongångar.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar