facebook_pixel
Här är en trailer för The Division-uppdateringen

Här är en trailer för The Division-uppdateringen

I tisdags skrev vi om den nya uppdateringen version 1.4 till The Division. Tack och lov tänker Massive och Ubisoft också på spelare som tycker att det här med att läsa text är rätt jobbigt, så under gårdagen släppte de en trailer som ni kan kolla in nedan.

Vi gick igenom det mest relevanta redan tidigare, men i den här videon vill verkligen utvecklarna betona att endgame-innehållet ska vara mycket bättre nu, bland annat genom att låta spelare välja högre svårighetsgrader i utbyte mot bättre chanser att få bra utrustning. Fiendernas beteendemönster har också uppdaterats, så att de känner sig mer pigga på att ta skydd och försöka flankera spelarna.

Personligen tröttnade jag på The Division efter en kvart, men det är ändå svårt för mig att rynka på näsan åt de här förändringarna. Det är uppenbart att Massive och Ubisoft bryr sig om sitt spel, och det är väldigt ovanligt att vi får så här stora förändringar i ett halvårsgammalt spel istället för löften om en uppföljare som åtgärdar problemen.

Tom Clancy’s The Division Trailer – What’s New in Update 1.4?

Watch the game developers go through The Division’s Update 1.4 major changes, including Character Balancing and Damage Scaling. The Update will also introduce a World Tiers system and hundreds of other improvements. Available for free on Xbox One, PlayStation 4 and PC on October 25.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar