facebook_pixel
Första delen av Minecraft: Story Mode gratis

Första delen av Minecraft: Story Mode gratis

Jeese_and_his_pigMinecraft: Story Mode är inte Telltales stoltaste ögonblick. Snarare tvärtom. Ingen av deras interaktiva berättelser har fått utstå så mycket spott och spe sedan Jurassic Park: The Game släpptes för fem år sedan, vilket inte vill säga lite. Ändå har Minecraft-äventyret blivit Telltales största säsong sett till antalet avsnitt: åtta stycken.

Nu kan du ladda ned den första gratis. Haken är att du dels måste ha Windows 10, dels måste göra det via Store. Klarar du av att uppfylla de kriterierna är det bara att tuta och köra. Om du vill fortsätta köpa säsongen via Store bör dock ett varningens finger höjas. Den så kallade “Complete Season” innehåller bara de fem första avsnitten. De tre bonusavsnitten är inte inkluderade, vilket gör att samlingen bokstavligt talat inte är komplett.

Rikard Olsson spelade igenom de fem första Minecraft-avsnittet och i den sista recensionen konstaterade han att detta var: “ett spel som inte ens själv verkar förstå varför det existerar.” Ord och inga visor.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar