facebook_pixel
Episod tre av Batman är ute idag

Episod tre av Batman är ute idag

New World Order, det tredje av de fem planerade Batman-avsnitten är ute idag. Trailern nedan utlovar många nya avslöjanden, och Telltale själva beskriver det hela så här.

– Pingvinens brutala attack under en direktsänd tv-sändning har fått Gotham att vackla. I rollen som Bruce och Batman gräver du djupare i det intrigfyllda nät som omger de nyligen avslöjade Children of Arkham.

– Samtidigt berättar den mystiska Selina Kyle mer om sig själv för Bruce bakom lyckta dörrar, och attackens efterdyningar har lämnat Harvey Dent – Bruce vän och Gothams nya borgmästare – som en djupt förändrad man. Vem kan man lita på när Bruce och Batmans framtid kan avgöras med en myntsingling?

Här är trailern.

‘BATMAN – The Telltale Series’ Episode 3: ‘New World Order’ Trailer

Penguin’s brutal attack broadcast on live TV has left Gotham City reeling. As Bruce and Batman, you’ll dig deeper into the web of intrigue surrounding the newly revealed Children of Arkham. Meanwhile, behind closed doors, the mysterious Selina Kyle reveals more of herself to Bruce.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar