facebook_pixel
Arkadspelet Maldita Castilla byggs ut

Arkadspelet Maldita Castilla byggs ut

Minns du det trevliga gratisspelet Maldita Castilla? Nu har det retroläckra plattformsspelet fått sig en förlängd version. Spelet är en träffsäker återskapning av 80-talets arkadspel i allmänhet, och Ghosts n’ Goblins i synnherhet.

Originalversionen är fortfarande gratis och kan laddas ner från spanska utvecklarna Locomalitos hemsida. Om du dock vill testa den utbyggda och mer rejäla versionen så finns den nu på Steam och kallas för Cursed Castilla (och Maldita Castilla EX, för att två titlar är bättre än en?). Det kostar en knapp hundring. Trevligt med lite arkadspelande så här på helgkvisten.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar