facebook_pixel
Är GTA på väg tillbaka till Liberty City?

Är GTA på väg tillbaka till Liberty City?

Fans av GTA Online kan ha mycket att se fram emot under de kommande åren, åtminstone om vi ska lita till rykten som cirkulerar på GTA forums. Det är användaren Softsecret som påstår att spelet är på väg att förvandlas till ett mer regelrätt MMO med nya städer, fler aktiviteter med mera. Visst, det är bara rykten, men det är värt att tillägga att den här användaren haft rätt förut.

Två nya kartor ska lanseras i september 2017; North Yankton och Liberty City. Därefter följer ytterligare två – San Ferro och Las Venturas – i oktober 2018. Båda expansionerna ska kosta lika mycket som ett fullprisspel. De två senaste kartorna ska ha byggts under utvecklingen av GTA V men ska ha blivit skrotade på grund av den förra konsolgenerationens tillkortakommanden.

Detta nya fokus ska också vara skälet till varför vi aldrig fått expansioner för solodelen av GTA V. Rockstar kunde inte förutse succén som stavas mikrotransaktioner.

Vi gör dock rätt i att ta allt med en nypa salt men intressant är att, då Softsecrets lista har ett par månader på nacken, vi kan bekräfta att en av hans läckor burit frukt. Han nämner ett bikerfokuserat DLC-paket, vilket vi mycket riktigt fick. Vidare tisslas och tasslas det om polis-DLC, möjligheten att köpa och inreda sin egen herrgård och så vidare… Spännande tider ser ut att vänta.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar