facebook_pixel
The Walking Deads tredje säsong börjar i november

The Walking Deads tredje säsong börjar i november

Att Telltales omtyckta och djupt sorgliga The Walking Dead-serie får en tredje säsong visste vi sedan tidigare. Nu vet vi när den startar också, nämligen i kalla, karga november. Med andra ord kommer vi kunna börja deppa i god tid innan jul, tillsammans med återvändande huvudpersonen Clementine. Den som spelat tidigare säsonger vet att Clem inte haft det så lätt, men tills första episoden faktiskt släpps kan vi passa på att inbilla oss att allting kommer att gå bra för henne.

Vi som läst serieböckerna som spelet baseras på vet dock att drömmar är till för att krossas, och att ingenting går som det ska. Någonsin.

Blev du pepp nu?

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar