facebook_pixel
The Division får en allmän testserver

The Division får en allmän testserver

division2Den massiva och svenska onlineskjutaren The Division släpptes i mars och åsikterna om spelet gick isär.

De flesta tycks dock vara överens om att endgame-innehållet är på tok för tunt – inklusive utvecklarna Massive – och Ubisoft har därför valt att skjuta upp de planerade expansionerna för att få fason på basspelet.

I förrgår rapporterade vi att spelare flygs till Malmö för att ge personlig feedback åt den kommande patchen 1.4, Nu har Massive också berättat att de kommer att öppna en allmän testserver inom en snar framtid, detta för att de ska kunna få ännu mer feeback om de många och viktiga justeringarna de planerar införa.

Version 1.4 kommer bli spelbar på testservern innan den officiella lanseringen, och vi kommer få höra mer om det hela under de kommande dagarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar