facebook_pixel
Shelter-världen ynglar av sig till en co-op-utforskare

Shelter-världen ynglar av sig till en co-op-utforskare

Det började med Shelter, fortsatte med Shelter 2 och tidigare i år kom spinoffen PawsNu är det dags för nästa spel i Shelter-världen, nämligen Meadow. På Steamsidan kallar Might and Delight det för ett forum iklädd spelkostym, vilket ju låter ganska konstigt. Kort sagt låter det i alla fall gamla och nya Shelter-spelare att äventyra tillsammans i en sandlåda, a.k.a. skog, där ni kan spela som flera olika slags djur. Ett mmo-light, låter det som. Det låter däremot mindre som ett traditionellt Shelter-spel där naturen kan vara ack så grym.

Och ett socialt experiment kallar man det. Ni kommunicerar genom emotes, ljud och symboler. Ju fler Shelter-spel du äger desto fler bonusar låser du upp. Äger du Paws kan du till exempel spela som en urgullig björnunge. :3 Skulle du råka äga alla tre spel kan du uppleva sagoskogen som en fågel, vilket ju låter som en rejäl fördel i ett spel som handlar om att utforska och upptäcka.

Meadow släpps redan den 26 oktober och vi är nyfikna på vad detta blir för något.

Meadow Announce Trailer

An online fable playground set in the Shelter series! Visit Steam for more information: http://store.steampowered.com/app/486310/

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar