facebook_pixel
Nya WoW-expansionen inleder starkt

Nya WoW-expansionen inleder starkt

World of Warcraft: Legion finns ute i det vilda sedan ett tag tillbaka. Vi har recenserat den sjätte World of Warcraft-expansionen och vi har berättat att det nya leveltaket nåddes på rekordtid.  Nu har Blizzard också delat med sig av de första försäljningssiffrornaLegion sålde 3,3 miljoner den första dagen, en siffra som matchar de tidigare rekordinnehavarna Warlords of Draenor och Cataclysm. Dessutom har spelarantalet den senaste veckan varit det högsta sedan lanseringen av just Cataclysm i slutet av 2010.

Blizzard har emellertid inte släppt några siffror över antalet aktiva prenumeranter, så vi ska kanske inte ropa hej riktigt ännu. Men det är ändå imponerande att ett spel som debuterade i slutet av 2004 fortfarande kan matcha sina egna formtoppar, även om spelarantalet säkert kommer sjunka drastiskt om några veckor (precis som vanligt, med andra ord).

Har du provat Legion? Vad tycker du om expansionen i så fall?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar