facebook_pixel
Leveltaket i WoW: Legion nåddes på rekordtid

Leveltaket i WoW: Legion nåddes på rekordtid

"Fem och en halv timme? Orca!"
“Fem och en halv timme? Orca!”

Rekord är till för att slås. Twitch-användaren Fragnance har lagt ner stor möda och mycket tid på att lära sig de bästa genvägarna och snabbaste metoderna för att beta av uppdrag i betan av World of Warcraft: Legion.

När det blev skarpt läge – alltså, när releasen ägde rum – tog han hjälp av en annan spelare och lyckades med sin demon hunter gå från level 98 till 110 på 5 timmar och 28 minuter. Han gjorde det under en och samma livestream, vilken du kan se här.

Sjätte WoW-expansionen Legion är bara några dagar gammal och det återstår att se hur den slutligen kommer att tas emot av de alltjämt miljontals spelarna. Releasetrailern ser du här.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar