facebook_pixel
Vanquish kan vara på väg till pc

Vanquish kan vara på väg till pc

vanquishsmokingVanquish är ett närmast kultförklarat actionspel som släpptes till Playstation 3 och Xbox 360 under 2010.

Spelet handlar om den hårdkokte Sam Gideon, en man som är så cool att en knapp på handkontrollen tillägnades en liten lucka i hans visir, precis lagom stor för att peta in en cigarett. Sam Gideon kan även glida fram på sina rakedrivna knän samtidigt som han skjuter mängder av fiender i klassisk överdriven Platinum Games-stil.

Spelet släpptes aldrig till pc, men i en intervju med Kotaku ger Atsushi Inaba nästan övertydliga ledtrådar som pekar mot en pc-lansering av Vanquish. När Inaba får frågan “finns det några möjligheter för en pc-version av Vanquish?” svarar han “Hmm, jag undrar, om ni slutar spela in kan jag prata om det!” med ett leende på läpparna.

Jag vet inte med er, men för mig känns det här så nära en bekräftelse vi kan komma utan ett officiellt uttalande. Vill ni se Vanquish på pc?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar