facebook_pixel
Ubisoft flyger spelare till Sverige för att hjälpa till med The Divsion

Ubisoft flyger spelare till Sverige för att hjälpa till med The Divsion

Ubisofts massiva onlineskjutare The Division verkar ha problem. Eller ja, det är det intrycket jag får av den senaste tidens nyheter. Förra fredagen skrev vi om att Ubisoft försenar kommande expansioner till förmån för nya uppdateringar, och nu har vi nåtts av beskedet att Ubisoft flyger valda spelare till Malmö för att hjälpa Massive med utvecklingen av spelet mellan den 7 och 9 september.

På det officiella forumet sökte Massive lämpliga kandidater (ansökningsperioden har tyvärr redan gått ut) och de betalar för flyg, mat och hotell för de utvalda. Spelarna kommer få delta i diskussioner och studiegrupper för att göra version 1.4 av spelet “så värdefull som möjligt” för spelarna. Säga vad man vill om The Division i dagsläget, men Ubisoft och Massive gör verkliga kraftansträngningar för att göra slutprodukten bättre utan att tvinga spelarna att betala för det, vilket jag tycker bör applåderas.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar