facebook_pixel
Bästa No Man’s Sky-moddarna hittills

Bästa No Man’s Sky-moddarna hittills

Trots att det släpptes bara häromveckan så har No Man’s Sky redan fått en liten moddningsscen. De bästa moddarna i det här skedet fixar mestadels småproblem i gränssnittet, men majoriteten av utbudet är snarare små kuriositeter som lär förpassas till spelhistoriens papperskorg i takt med att scenen växer. Vilket inte betyder att de inte kan vara roliga här och nu!

Som vanligt installerar du moddar på egen risk, och var noga med att backa upp din sparfil om du är rätt om dina framsteg. Se också till att läsa igenom varje enskild mods instruktioner innan du använder den.

Med det sagt: här är de bästa av alla moddar vi sett hittills.

Av PC Gamer-redaktionen

Fast Actions (snabbare klick)

Ladda ner här!

Att behöva hålla ner musknappen medan cirkelpekaren fylls är en av de mest enerverande sakerna med gränssnittet i No Man’s Sky. Denna behändiga mod gör sig av med nämnda fördröjning, vilket betyder att saker blir klickade på direkten .

NOHUD (slå av och på HUD)

Ladda ner här!

Om du är som vi tar du tiotals screenshots under en genomsnittlig No Man’s Sky-session. Att stänga av och sätta på HUD-elementen är en rejäl plåga som det är nu, i synnerhet om du inte har installerat Quick Actions-modden. Tack och lov finns NOHUD, som gör exakt vad namnet antyder: den gör det möjligt att tända och släcka spelets HUD med F5 – utan att behöva ge sig in i några krångliga menyer.

ShutUp (stäng av ljudvarningar)

Ladda ner här!

Att stup i kvarten få varningar om skeppets life support och andra skyddssystem blir lätt irriterande – särskilt om du semestrar på en vacker tropisk planet. ShutUp låter dig stänga av dessa varningar, och välja om du vill bli av med allihop eller bara vissa av dem. Du kan dessutom lyssna på hur de låter innan du sorterar bort dem, så du inte behöver famla i blindo.

Chromatic Aberration + Vignetting + Scan Lines Removal (stäng av visuella effekter)

Ladda ner här!

Exakt vad det låter som. Om du inte gillar de visuella filtren i No Man’s Sky tar denna mod helt enkelt bort dem åt dig. Med Chromatic Aberration + Vignetting + Scan Lines Removal så kommer det kännas mindre som att promenera runt med en rymdhjälm på sig (vilket tekniskt sett är precis vad man gör, men låt oss glömma det för ett ögonblick). Om modden inte gör dig helt nöjd rekommenderar vi Instagram Filter Removal istället.

Internal Resolution Multiplier (korrigera upplösningen)

Ladda ner här!

Om du upptäcker att No Man’s Sky inte vill ge dig den upplösning du behöver så är denna mod en enkel åtgärd. Vissa spelare rapporterar att spelet, oavsett hur man ställer in det, renderas i lägre upplösning än man begärt. Enligt moddaren själv så fungerar Internal Resolution Multiplier som så att den ”redigerar PIPELINEDEFFERED.BIN-filen och ersätter några av ’scale’-värdena”. Ge modden en chans om du inte vet hur du ska få bukt med upplösningen.

Just Binoculars

Ladda ner här!

Gillar du inte den vanliga scannern, av någon anledning? Om du skulle föredra en gammal hederlig kikare istället finns det en mod för det. Den begränsar av uppenbara skäl ditt synfält, men om du verkligen älskar kikare så har du hittat rätt.

Om skribenten

Alfred Holmgren

Omunter utvandrare med fäbless för långa promenader, rökiga arkadhallar och korta arbetsdagar. Har fler konsoler än kromosomer. Följ honom för allt i världen inte på Twitter.

Liknande artiklar