facebook_pixel
Rick and Morty-skapare gör virtual reality-spel

Rick and Morty-skapare gör virtual reality-spel

Justin Roiland, medskapare till senare års roligaste tv-serie – Rick and Morty – har nu gått och startat upp en VR-studio. Detta tillsammans med en Gears of War-producent, Tanya Watson, dessutom. Roiland har redan tidigare förklarat sin kärlek till virtual reality, och nu vill han alltså dra sitt eget strå till stacken. Företaget heter, naturligtvis, Squanchtendo – efter en karaktär i Rick and Morty.

Enligt den officiella hemsidan är målet att “göra och samarbeta på roliga, uppfinningsrika, storydrivna VR-spelupplevelser i alla storlekar på alla VR-plattformar”. Den här lilla serien förklarar nog det hela bäst:

rickandmorty

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar