facebook_pixel
Provspela Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

Provspela Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

crazydaveElectronic Arts har för vana att erbjuda gratisperioder för deras spel på Origin. Alldeles nyligen anslöt tio timmar Need for Speed det redan digra utbudet av tidsbegränsade smakprov på Electronic Arts onlinetjänst. I dagsläget kan man också prova på Star Wars: Battlefront i fyra timmar och Unravel i tio timmar (endast den första banan). Därtill kan man spela hur mycket The Sims 4 man vill under två dagar, Battlefield 4 under sju dagar och Titanfall under två dagar.

Nu har den amerikanska mjukvarujätten utannonserat att den klassbaserade onlineskjutaren Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 gör dessa titlar sällskap mellan den 16 och 30 augusti. Smakprovet är begränsat till tio timmar under den här perioden, och om man vill spela vidare kan man inhandla spelet för halva priset (just nu kostar standardversionen 60 euro, så det rabatterade priset borde rimligtvis landa någonstans kring 30 euro).

Har du spelat Plants vs Zombies: Garden Warfare 2?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar