facebook_pixel
Om tekniken i Motorsport Manager

Om tekniken i Motorsport Manager

motorsportmanagertrackSega har i det tysta gått och blivit en av de allra största aktörerna inom dagens pc-spelsbransch. Total War, Dawn of War, Football Manager, alla huserar de i den forna konsolmakarens stall, och nu får de sällskap av Motorsport Manager från Playsport Games. För en vecka sedan tog vi en titt hur man bygger sitt team. Den här gången får vi en video som fokuserar på tekniken och regelboken.

Alla som följer formel 1-cirkusen i verkligheten vet att reglerna justeras vecka till vecka (kvalsystemet från årets två första tävlingshelger känns redan som en avlägsen mardröm) och i Motorsport Manager kan man vara med och tycka till om ditten och datten, såsom tekniska specifikationer och bansträckningar. Man kan till och med rösta in en ovalbana i mästerskapet om man vill, men i så fall bör man vara beredd på de väldigt specifika kraven en sådan tävling ställer.

Man kan, och bör, uppgradera teamets bilar under säsongens gång, och man kan bestämma vilken förare som får de nya delarna först och även försöka tajma exempelvis nya aerodynamikpaket till mästerskapets kurvigare banor. Motorsport Manager släpps i september.

Motorsport Manager Features: 2. Master the Tech

All in-game footage is work in progress. Motorsport Manager puts you in control of an entire motorsport team. To become a champion, you’ll need to; Build the Team, Master the Tech and make the rich decisions to Win the Race.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar