facebook_pixel
Datum för demon hunter i World of Warcraft

Datum för demon hunter i World of Warcraft

DemonDen 30 augusti släpps World of Warcraft: Legion, sjätte expansionen till onlinerollspelet som dominerat genren i mer än ett decennium. Den nya klassen, demon hunter, gör dock entré redan den 9 augusti, men bara om du förhandsbokat Legion. Du måste också ha en level 70-karaktär i den realm du vill spela.

Blizzard har förstås börjat bana väg för årets stora WoW-händelse, bland annat genom att släppa en patch.

WoW är som sagt fortfarande giganten i sin genre, men mycket talar för att siffrorna från fornstora dagar är ett minne blott. Som mest hade det över 12 miljoner spelare men när Blizzard beslutade sig för att sluta redovisa sådana siffror var vi nere i 5,5 miljoner. Ett år senare kan vi bara spekulera i hur låga siffrorna är men alldeles säkert kommer Legion ge onlineäventyret en välbehövlig boost.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar