facebook_pixel
Teaser och läcka hintar om nytt Hearthstone-äventyr

Teaser och läcka hintar om nytt Hearthstone-äventyr

HearhtstoneBlizzard gör sig av allt att döma redo för nästa Hearthstone-äventyr. Vana kortspelare vet att detta alltså inte är regelrätta expansioner, utan mindre mumsbitar så som Curse of Naxxramas. Spelare på ett fireside gathering-event i Kalifornien fick ett reklamblad som inte direkt sa något, mer än att något är på gång.

Tack och lov har vi också en läcka att luta oss mot. Enligt ett kinesiskt forum (via Hearthhead) ska nästa äventyr baseras på en World of Warcraft-raid som kan skrivas med tre kinesiska tecken. Det kan röra sig om Karazhan, Ulduar, Terrace of Endless Spring eller Highmaul. Karazhan är lågoddsaren. Hearthstones lead designer Eric Dodds har tidigare sagt:

– Vi har sannerligen talat mycket om Karazhan, och jag skulle bli förvånad om vi inte tar oss dit förr eller senare.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar