facebook_pixel
Köp Vermintide Collector’s Edition med 50 % rabatt!

Köp Vermintide Collector’s Edition med 50 % rabatt!

Vermintide (ungefär tre personer i hela världen orkar skriva hela titeln. Vi tillhör inte dem.) behöver knappast någon närmare presentation. Svenska Fatsharks actionstinna råttinvasion har hittills sålt i en halv miljon  exemplar. Här i PC Gamer blev det månadens spel med sina imponerande 89 % och kallades ett av de bästa co-op-spelen sedan Left 4 Dead.

För att fira lanseringen av vår nya sajt ger vi nu dig chansen att lägga vantarna på Vermintide: Collector’s Edition med hela 50 % rabatt! Det enda du behöver göra är att klicka på länken nedan. Inga frågor, inga långa koder att skriva in, bara en galet bra rabatt.

 

No Title

No Description

vermintide3
– RAAAAAORRRGRGH! Nej så låter knappast en råtta. Men hur coolt hade det sett ut om bildtexten varit: – PIIIIIP, PIP PIP! Precis.

Om skribenten

Thomas Petersson

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Liknande artiklar