facebook_pixel
Hearthstone-äventyret One Night in Karazhan bekräftas

Hearthstone-äventyret One Night in Karazhan bekräftas

Det har tisslats och tasslats om nya Hearthstone-äventyret, men nu lägger Blizzard äntligen korten på bordet.

Som det ryktats om blir skådeplatsen den kultklassiska WoW-raiden Karazhan, närmare bestämt i Medivhs torn, och gamla fans kommer känna igen såväl platser, ögonblick och profiler från raiden. Av trailern att döma är feststämningen på topp i One Night in Karazhan och Blizzard rekommenderar att du iklär dig dina bästa dansskor.

– One Night in Karazhan ger spelarna chansen att festa med Medivh samtidigt som de erövrar grymma kort till samlingen. Vi är exalterade över att omtolka en av Azeroths mest älskade platser för Hearthstone, och vi kan knappt bärga oss till spelaren spelar ut sina nya lekar, säger Blizzards vd Mike Morhaime i ett pressmeddelande.

Saker och ting står inte rätt till på festen så det är upp till spelaren att lösa bekymren. Äventyret släpps den 12 augusti och kostar omkring 200 kronor. Du kan dock köpa de fyra flyglarna en i taget för knappt 70 kronor – eller för 700 av Hearthstones spelvaluta. Alla kommer kunna spela prologen gratis och tjäna två nya kort. Mycket mer läser du på sajten.

One Night in Karazhan Cinematic Trailer (UK)

You’re invited to attend the party of the millennium! As Medivh’s guest you’ll experience everything his delightful domicile has to offer, rub shoulders with Azeroth’s most fascinating beings, and dance the night away in Hearthstone’s next Adventure: One Night in Karazhan! Get started at http://PlayHearthstone.com Subscribe!

 

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar