facebook_pixel
Dlc till XCOM 2 ger dig robotkamrater

Dlc till XCOM 2 ger dig robotkamrater

Tredje dlc:t till firade XCOM 2 (recension) har precis släppts. Shen’s Last Gift kostar strax under hundralappen men om du ännu inte investerat i de två tidigare dlc-paketen, Anarchy’s Children och Alien Hunters, kostar alla tre just nu 125 kronor. P.g.a. Steamrea.

Shen’s Last Gift får du sällskap av chefsingenjören Lily Shen och tillsammans söker ni igenom Advents så kallade “lost towers” efter Lilys fars hemlighetsfulla sista projekt, som skyddas av en skock illasinnade robotar. Lyckas ni röja motståndet ur vägen finner ni en robotprototyp, vilken troligtvis är Shens sista gåva.

Roboten är en helt ny soldatklass som är större, starkare och bättre än gängse soldat. Den kan inte ta skydd – däremot kan den fungera som skydd för dina mänskliga enheter, vilket låter förträffligt. Förhoppningsvis är vi snart redo att leverera en recension av Shen’s Last Gift.

XCOM 2 – Shen’s Last Gift DLC Launch Trailer

Watch the trailer for Shen’s Last Gift DLC! Chief Engineer Lily Shen accompanies your squad in search of her late father’s secretive final project within ADVENT’s “Lost Towers” facility. Discover a unique new soldier class with powerful combat abilities for your squad. Available now.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar