facebook_pixel
Kolla in Huntdown

Kolla in Huntdown

I E3-tider är det lätt att fokusera på AAA-giganterna och glömma bort de mindre produktionerna. Huntdown är en retrodoftande arkadshooter som utspelas i en dystopisk framtid där brottslingar styr och ställer. Det är spelarens uppgift att städa upp bland punkare, mc-knuttar, kung-fu-samurajer och rollerbladeligister.

Spelets huvudsakliga utvecklare är de svenska talangerna Tommy Gustafsson och Andreas Rehnberg. Arkad- och retrospel är deras passion, och bägge växte upp med Commodore-datorer i hemmet. Om du vill prova på Huntdown styr du kosan till spelets hemsida för att anmäla ditt intresse.

Huntdown släpps någon gång under 2016.

HUNTDOWN™ E3 Trailer 2016

Arcade shooter for PC, consoles, iOS and Android. Be the first to play Huntdown, sign up: http://huntdowngame.com In the future, mighty gangs rule the streets as the police desperately lost control. Crime is king, and the authorities put their trust in hired guns to solve the problem.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar