facebook_pixel
Farming Simulator 17 släpps i slutet av året

Farming Simulator 17 släpps i slutet av året

Farming Simulator 17 har länge varit ensam herre på täppan, men i år har det blivit ändring på den saken. Visst, Stardew Valley (recension) och Farming Simulator har inte så många likheter man kan tro men de har en viktig: de simulerar lantbrukslivet – även om den senare gör det med aningen mer realism.

Därför: när Farming Simulator 17 släpps i slutet av året väntar vi oss ett fanboykrig i stil med BF-spelare versus CoD-fans. Men istället för granater är det tomater och ruttna ägg som yr i luften. Om ni tycker att det är långsökt så säger jag: vänta bara. There will be högafflar.

E3-trailern för Giant Softwares nya lantbrukssimulator innehåller stora maskiner och en sång som blandar country och bluegrass med rap. På något absurt sätt känns den passande. I “slutet av året” är ett vagt releasedatum men det är vad vi får hålla till goda med just nu.

[E3 2016] Farming Simulator 17 – E3 Trailer

Website: http://www.farming-simulator.com Facebook : https://www.facebook.com/giants.farming.simulator Twitter: http://www.twitter.com/farmingsim Farming Simulator 17 also gets its E3 2016 trailer Farming Simulator 17 joins the excitement of E3 2016 with its E3 Trailer! The hit simulation from Giants Software has been a mainstay in the video game market for more than 3 years.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar