facebook_pixel
Enorm lista – samtliga pc-spel på E3!

Enorm lista – samtliga pc-spel på E3!

PC Gamer – din machete i speldjungeln, del tre av tre.

E3 2016 var ett massivt event för pc-spel. De genomsyrade mässan och dess konferenser (undantaget Sony och Nintendo, som vanligt) mer än något annat år i mannaminne. Vi åker hem från LA med över 40 spel som bekräftats för, eller sannolikt kommer till, pc. Här är de allihop, med trailers, bara för er kära läsare. Vi har säkert missat några, men i så fall uppdaterar vi listan i takt med att ni skriker och vi lägger vantarna på fler spel. Del ett hittar du här, och del två här.

Av PC Gamer-redaktionen

Far

På pc? Ja
När? 2017

Mad Max möter Machinarium, typ. Spelet har en charm som känns märkvärdigt passande i vad som uppenbarligen är en post-apokalyptisk värld. Du är en mystisk, blockig figur som kör runt i en sandcrawler-liknande (från Star Wars, ni vet) skrothög längs en 2D-rutt, mot en okänd destination. Du har olika knappar för olika system – ljus, gaspedal, broms, dörrar, lift, brandsläckare och annat som hjälper dig att komma vidare. Det första tio minuterna vi spelade var ganska avslappnade, en blandning av pussel och tystlåtet berättande där du letar mer bränsle till fordonet.

FAR (Early Demo Teaser, Mixtvision Digital / Mr. Whale’s Game Service)

Under cloud filled skies, the player travels across a seemingly endless dried-up sea, littered with the remains of a once vibrant seafaring civilization. The game’s world is largely devoid of life, yet filled with places to explore and history to discover.

Day of Infamy

På pc? Jepp
När? Juli 2016

Från början en modd till Insurgency, men nu står Day of Infamy på egna ben. Det är en andra världskrigs-version av samma koncept; benhårda, lagbaserade strider som sin mamma. Vi fick prova spelet lite, och vi gillar det vi sett, och hört, än så länge. Särskilt det goda gamla ping-ljudet i en M1 Garand. Så länge man kan köpa att det nästan ser ut som Day of Defeat grafiskt, så …

Day of Infamy trailer – PC Gaming Show 2016

The first trailer for Day of Infamy, the standalone WWII shooter from the creators of Insurgency.

ABZÛ

Till pc? Ja
När? 2 augusti 2016

Undervattensäventyret ABZÛ ser extremt rofyllt och avslappnande ut (så länge du inte lider av thallassofobi, förstås). Det har en drömlik atmosfär och gott om fiskstim och tångskogar att dyka in i. Spelet delar kompositör och art director med PS4-exklusiva äventyret Journey, och vi är glada att vi kommer få uppleva deras verk på pc. Detta är något vi längtar efter utöver det vanliga.

ABZÛ E3 Trailer

ABZÛ launches on August 2nd for PS4 and PC. ABZÛ is an epic descent into the depths of the sea where players explore beautifully rendered ocean environments with fluid swimming controls. In ABZÛ, the user embarks on a nonviolent, 3rd person adventure with no fail states so users can’t die.

State of Mind

Till pc? Jadu
När? 2017

Det posthumanistiska äventyret från Daedalic Entertainment utspelar sig på två platser samtidigt. Den futuristiska dystopin i Berlin år 2048, och den virtuella världen City 5 som folk tagit sin tillflykt till efter att ha digitaliserat sina hjärnor. Vi fick se några bilder innan E3-avslöjandet, och vi uppskattar estetiken, som kombinerar realistiska miljöer med enkla karaktärsmodeller. Det har dessutom en skarp teasertrailer.

State of Mind – Announcement Teaser

State of Mind is a 3D dystopian adventure from Martin Ganteföhr and is scheduled for release in Q1 2017 for PC, Mac, Linux, PlayStation®4 and Xbox One™. The theme song of the trailer is Faada Freddy’s “Reality cuts me like a knife”.

State of Decay 2

Till pc? Javisst
När? 2017

Uppföljaren till 2013 års tredjepersons-överlevnadsäventyr i en öppen zombievärld har nu utannonserats. Att döma av trailern har det uppdaterats grafiskt, ett mer robust basbyggande och drop-in-co-op. Och zombier, förstås. Det finns gott om sådana. Vi vet inte än om det, likt originalet, kommer till early access först, eller om det går direkt till fullständig release. Ser riktigt intressant ut.

Announcing State of Decay 2 – Xbox E3 2016

STATE OF DECAY 2 E3 ANNOUNCE TRAILER. The next installment in the critically acclaimed “State of Decay” franchise immerses you in an all-new, multiplayer zombie survival fantasy. Build a lasting community, working with other players or solo to overcome challenges while exploring your own unique story in a world that remembers the choices you make.

Sidor: 1 2 3 4

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar