Valve söker hårdvaruutvecklare

Valve söker hårdvaruutvecklare

Publicerad

Tidigare sade Gabe Newell på Valve att de kan tänka sig att utveckla egen hårdvara i framtiden. Bara någon vecka efter uttalandet dök det upp rykten om att de faktiskt hade en Valve-konsol, "Steambox", under utveckling. Företaget avfärdade dock snabbt dessa rykten.

Men nu har det lagts upp en jobbannons på Valves hemsida. Som "Electronics Engineer" på företaget är dina uppgifter att "uppfinna helt nya spelupplevelser".

– I flera år har Valve gjort mjukvara som ger fantastiska spelupplevelser. Nu utvecklar vi hårdvara som ska förhöja de upplevelserna, och du kan vara en del av arbetet med att realisera detta. Gå med i vårt väldigt motiverade team som gör hårdvarudesign, prototyper, testande och produktion över ett brett omfång av plattformar. Vi pratar inte om möss och handkontroller här – hjälp oss uppfinna helt nya spelupplevelser.

Den sökande ska ha en mängd kvalifikationer, bland annat erfarenhet av processorartitekturen x86. Det tyder på att Valve har något stort i görningen.

Vad tror/hoppas du på?


Warning: include(/home/fz/www/sites/pcg/includes/modules/prisjakt.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fz/admin/techcom/modules/module_prisjakt.php on line 418

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/fz/www/sites/pcg/includes/modules/prisjakt.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/lib64/php:/usr/share/pear') in /home/fz/admin/techcom/modules/module_prisjakt.php on line 418
On
Off

15 kommentarer