No Man’s Sky har fått ny enorm uppdatering

No Man’s Sky har fått ny enorm uppdatering

Minns du No Man’s Sky? Det gör du nog. Hello Games hajpade rymdäventyr släpptes den 12 augusti 2016 och fick ta emot oerhört mycket kritik. Spelarna ansåg att spelet inte levde upp till de trailers som hade släppts före lanseringen och precis varenda funktion som Hello Games hade utlovat synades i sömmarna. Det var förmodligen ganska jobbigt att vara Sean Murray vid den här tidpunkten.

Skam den som ger sig, dock. I november fick No Man’s Sky en enorm uppdatering, och i mars följde ytterligare en. Nu är det dags igen, och frågan är om inte det här är den största uppdateringen hittills. Atlas Rises, eller version 1.3, inkluderar bland annat 30 timmar nytt storyinnehåll, kraftigt uppdaterad grafik, ett helt nytt uppdragssystem och ett mutliplayerläge där man kan utforska universumet tillsammans med 15 andra spelare.

Läs den kompletta featurelistan här (den är väldigt, väldigt lång) och kolla in den nya trailern nedan för mer information. No Man’s Sky kostar fortfarande 60 euro på Steam av någon märklig anledning, men det skulle förvåna mig stort om vi inte skulle få en rea inom kort, speciellt om den nya uppdateringen är lyckad och får folk att börja prata om No Man’s Sky i positiva ordalag igen.

Här är trailern för Atlas Rises.

No Man’s Sky – Atlas Rises

Visit www.nomanssky.com/atlas-rises-update for full details. Update 1.3, Atlas Rises, brings a new central storyline, portals, mission system, trade improvements, system economies, joint exploration and more.

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar