Gratishelg för Saints Row IV

Gratishelg för Saints Row IV

Nu på tisdag släpps Volitions nya actionspel Agents of Mayhem.

Vår skribent Fredrik Eriksson provade spelet för lite över en månad sedan och var rätt skeptisk, och jag skulle ljuga om jag inte skulle medge att jag känner ungefär samma sak. Det är fortfarande smått ofattbart att spelet inte har co-op, trots att hela spelidén tycks vara utformad kring samarbete mellan olika hjältar.

Hur som helst, för att väcka lite intresse kring sig själva har Voltion besluta sig för att göra Saints Row IV gratis att spela under hela helgen via Steam. Det är dessutom prissänkt med massiva 75 procent och kan inhandlas för ytterst blygsamma 3 euro och 74 cent. Ubisofts actionspel For Honor är också gratis att spela under helgen, vilket vi rapporterade om redan i tisdags.

I övrigt hittar vi en stora rea för spel av Adult Swim Games, däribland Glittermitten Grove (även känt som Frog Fractions 2) för 10 euro (50 procent), Völgarr The Viking (1 euro, 90 procent), Rain World (10 euro, 50 procent) och Rise & Shine (7 euro och 49 cent, 50 procent). De två sistnämnda fick 74 procent respektive 50 procent i våra recensioner.

Slutligen kan även Batman-fans nicka gillande och begrunda erbjudanden för  Batman: Arkham Knight (8 euro, 60 procent) Batman: Arkham City GOTY Edition (5 euro, 75 procent), Batman: Arkham Asylum GOTY (5 euro, 75 procent) samt Batman: The Telltale Series (5 euro och 75 cent, 75 procent).

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar