Bungie avslöjar balansjusteringar inför pc-betan av Destiny 2

Bungie avslöjar balansjusteringar inför pc-betan av Destiny 2

Bungies nya onlineskjutare Destiny 2 kommer släppas till pc den 24 oktober.

Innan dess, närmare bestämt mellan den 28 och 31 augusti, kommer ett betatest hållas på vår plattform. Systemkraven och de rekommenderade specifikationerna hittar ni här, och förra veckan fick vi reda på att pc-betan kommer inkludera den helt nya kartan Javelin-4 där man kan prova på spelläget Control.

Nu har Bungie öppnat upp ytterligare om pc-betan av Destiny 2. I ett nytt inlägg på den officiella bloggen hittar vi en väl tilltagen lista över förändringar (jämfört med konsolversionernas betatest) som bland annat inkluderar kortare matchmaking-köer och längre tävlingsinriktade matcher i Quickplay.

I gengäld kommer det ta längre tid att hitta en match i Competive (rankade matcher) i ett försök från Bungies sida att para ihop spelare med mer jämförbara skicklighetsnivåer. Vidare har man också fixat glitchar för Supers, Warlocks och granater, och finjusterat balansen för dem.

Här är en ny trailer för de tävlingsinriktade matcherna i Destiny 2.

Destiny 2 – Official Competitive Multiplayer Trailer

Enter the Crucible in Destiny 2 and put your skills to the test in 4v4 competitive multiplayer action. Battle for glory against the most dangerous enemy of all – other players. New Legends Will Rise on September 6. Pre-order Destiny 2 and get the Coldheart Exotic Trace Rifle.

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar