Städa upp brottsplatser i nysläppta Serial Cleaner

Städa upp brottsplatser i nysläppta Serial Cleaner

För en timme sedan visste jag inte att Serial Cleaner existerade. Nu känns det som en potentiell kandidat till min årsbästalista, åtminstone om det lever upp till sin fantastiska premiss. I Serial Cleaner tar du dig an mer eller mindre stökiga brottsplatser och ”städar upp” dem innan bängen dyker upp. Du moppar upp blod, gömmer kroppar och ställer inga frågor – capisce?

I praktiken spelar du alltså The Wolf från Pulp Fiction, komplett med ett bencoolt 70-talssoundtrack och fräsig estetik. Tänk dig en blandning av Volume, Viscera Cleanup Detail och The Masterplan. Eller förresten, du behöver inte tänka alls, du kan ju kasta ett getöga på trailer här istället:

Serial Cleaner Trailer

https://www.gog.com/game/serial_cleaner Can you dig it? Step into the polished shoes of The Cleaner, a professional crime scene cleaner for the mob. There’s no business like the cleaning business, and right now business is booming… Sneak around crime scenes avoiding detection from the guarding cops as you vacuum up blood, hide bodies and remove evidence in this 70’s styled, fast paced, 2D action/stealth game.

Serial Cleaner finns at köpa för 20% rabatt nu på Steam, GOG.com och Humble Store.

Om skribenten

Profilbild på Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar